"Хлібне перемир'я"?: Один український військовий загинув, ще один був поранений

Російсько-терористичні війська за день зробили сім обстрілів позицій сил АТО на Донбасі.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"З початку доби бойовики 7 разів відкривали вогонь по наших воїнах на всіх трьох напрямках лінії бойового зіткнення. Не припинялися ворожі обстріли і з важкого артилерійського озброєння. Крім того, істотно активізувалися снайпери противника. У результаті обстрілу з боку незаконних збройних формувань сьогодні один захисник нашої Батьківщини загинув. Ще один український воїн був поранений", - йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку терористи двічі обстріляли українські опорні пункти зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів поблизу Лебединського, а також із 152-мм артилерії в районі Гнутового.

На донецькому напрямку ворожі снайпери двічі вели вогонь поблизу населеного пункту Луганське.

Водночас на луганському напрямку бойовики стріляли тричі.

"Ще до світанку біля Новотошківському "працював" ворожий снайпер, а неподалік від селища Жовте бойовики вели вогонь із протитанкових гранатометів. Уже ближче до полудня, використовуючи стрілецьку зброю, бандити обстріляли один із опорних пунктів сил АТО в районі Дінця", - уточнили в штабі.

Також наголошується, що злочинці обстріляли Мар'їнку.

"Сьогодні близько 10:00 спостерігачами української сторони СЦКК було зафіксовано неприцільний обстріл зі стрілецької зброї по житлових кварталах прифронтового міста Мар'їнка. Одна з ворожих куль потрапила в 59-річного місцевого жителя. Пораненого чоловіка госпіталізували в місцеву лікарню", - повідомили в прес-центрі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...