"Хоче бути Сталіним, а не Лінкольном", - бізнесмен-втікач про паранойю російського президента

Бізнесмен Євген Чичваркін, який втік з Росії, вважає, що президент РФ Володимир Путін параноїдально боїться смерті і замаху на власне життя.

"П'ять кілець охорони, приїхав до Білорусі - Лукашенко приніс хліб-сіль, а чекісти напали і відібрали (сміється). Все це говорить про ступінь параноїдальності. Путін всюди їздить зі своєю їжею, зі своїми кухарями, зі своїми машинами і так далі. Він - справжній параноїк, тобто це клінічний випадок ", - говорить Чичваркін в інтерв'ю "Гордону", передають Патріоти України.

При цьому він відзначає, що ступінь параної збільшується з кожним роком. За словами бізнесмена, біля місця проживання Путіна вирубали давній ліс, щоб все проглядалося, а над територією літають три однакових гвинтокрила.

На питання про те, чи є у російського президента двійники, Чичваркін дав однозначну стверджувальну відповідь.

"Ну видно ж по фотографіях. Чи він сам живцем піде в театр, куди незрозуміло хто прийшов? Він хоче бути Сталіним, а не Лінкольном", - зазначив бізнесмен.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...