"Хочешь жить - умей вертеться": Чернігів повеселила автівка російського туриста (фотофакт)

У Чернігові на одному з авто був помічений цікавий напис. Власник авто начепив на лобове скло папір в кольорах українського прапора з написом: «Я не терорист, я - турист».

Фотографія цього напису потрапила в соцмережі і викликала жваву дискусію, передають Патріоти України.

«Российская машина в Чернигове», — написав автор поста, який показав фото.

«Видел машину с российскими номерами под Киевом, где было написано, ребята я свой, приехал к родителям», — написав один з коментаторів.

«Русский шпион», — припустив інший.

«У меня дядька приезжает в Чернигов с Москвы. Ставит машину во дворе и не ездит. Может вечером к другу в село съездить», — написав третій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...