"Хочу я баса": Скандальна українська співачка-зрадниця похвалилася премією в Росії (фото, відео)

Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка сьогодні проживає і працює у Москві, отримала в Росії премію від глянцевого видання Melon Rich за пісню з красномовною назвою"Хочу я баса".

Про це вона розповіла в Stories у своєму Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

Церемонія нагородження Nacional Awords від Melon Rich відбулася у неділю, 25 лютого. У номінації "Відкриття року" перемогла українка Аліна Гросу. Вона обійшла інших претендентів, серед котрих виконавці IVAN, LILIT і Дмитро Нестеров.

Гросу отримала нагороду від популярного глянцю, ставши за їхньою версією кращим "Експериментом року".

Подивитися відвертий кліп на пісню "Хочу я баса" можна тут:

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...