Хочуть захопити аеродроми: Російський пропагандист "злив" "план Кремля" щодо України

Удари в першу чергу будуть нанесені по наступальним українським угрупуванням, військовим штабам, а також резиденції Президента України Петра Порошенка, який є головнокомандувачем в країні. Крім того, будуть захоплені українські аеродроми.

У випадку війни між Україною і Росією, російська сторона піде в наступ тільки у відповідь на агресивні дії з боку України. Таку думку висловив російський пропагандист Ігор Коротченко, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За його словами, Російська Федерація зазвичай спостерігає за всім, що відбувається, тому першою в наступ не піде. Сигналом про необхідність діяти стане безпосередня атака на Росію чи Донбас.

Удари в першу чергу будуть нанесені по наступальним українським угрупуванням, військовим штабам, а також резиденції Президента України Петра Порошенка, який є головнокомандувачем в країні. Крім того, будуть захоплені українські аеродроми. Адже саме тут зосереджена українська авіація та ракети, що також належать українській стороні.

Ігор Коротченко заявив, що вже в перші п’ять-шість годин з моменту атаки Російською Федерацією буде застосовано дистанційну високоточну зброю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...