"Холодний душ" для імперців: "Россияне и украинцы больше не один народ", - культовий російський письменник

Борис Акунін, відомий російський письменник, в ефірі Еха Москви заявив, що більше не вважає росіян і українців одним народом​.

Борис Акунін«Если я вам сейчас скажу, что северокорейцы и южнокорейцы – один народ, вы очень удивитесь, потому что за 70 лет раздельной жизни, они стали очень сильно отличаться друг от друга ментально, культурно, как угодно. Если мы возьмем россиян и украинцев, то, в общем, уже довольно давно – четверть века мы живем в совершенно разных условиях», - заявив Акунін, передають Патріоти України.

За його словами, саме останні чотири роки показали, що життя росіян і українців кардинально відрізняється. Письменник підкреслив, що ще 25 років тому росіяни і українці були єдиним радянським народом, і всі люди були зовсім іншими, але сучасні українці - це вже не росіяни.

«Украинцы точно отличаются сейчас от современных россиян, я уж не говорю про каких-нибудь эстонцев или грузин, например. Вот Грузия… Это поразительно. Я, на самом деле, первый раз был в Грузии… в прошлом году... И меня поразило, до какой степени изменился народ за это короткое время, особенно молодые люди», - додав письменник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...