"Хоп-хоп" - і зажали його": Під Києвом п'яний водій влаштував перегони з поліцією (фото)

У Вишневому Київської області п'яний водій переховувався від поліцейських по всьому місту. Затримати порушника вдалося тільки після того, як прибув ще один наряд патрульних.

Затриманий водій

Як повідомив очевидець у групі "Київ Оперативний" у Facebook, водій намагався втекти від правоохоронців дворами житлових будинків, передають Патріоти України.

"Бачу, як тип на Audi намагається дворами втекти від полісменів. Мигалки, сирени, повідомлення по гучномовцю "водію, негайно зупиніться". Якщо чесно, аж самому трохи "стрьомно" стало. Потім на допомогу приїхав ще один наряд, який перекрив шлях втікачеві" , — розповів свідок затримання.

Повідомляється також, що в авто порушника знайшли пляшку віскі.

"Як ви там любите писати: "елітка ", "ізолента", "неадекват"? Так тут все 3 в 1", — охарактеризував водія очевидець події.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...