Хор злодіїв і повій: "Єдина Росія" готується до праймеріз

28 травня російська політична партія "Єдина Росія" проведе попереднє голосування з відбору кандидатів, які представлять партію влади на регіональних виборах.

Фото: ТСН

В цьому році в праймеріз беруть участь понад 2,5 тисячі осіб, серед яких є зовсім юні представниці прекрасної статі. Як повідомляють Патріоти України, "Обозреватель" пропонує познайомитися з анкетами найяскравіших претенденток на перемогу (Фото із соцмереж кандидатів).

DJ Катя
24-річна уродженка Краснодарського краю в разі успіху на праймеріз планує обиратися в Законодавчі збори регіону. На своїх сторінках в соцмережах вона більше уваги приділяє своєму захопленню - діджеїнгу. У нічних клубах Катерина Акритова працює під псевдонімом DJ Katya Infernа. "ВКонтакте" у юного політика і альбоми з клубними фотографіями, і пости про партійні досягнення.

PR-директор Кіра

33-річна мешканка Барнаула бере участь в праймеріз по відбору місцевих депутатів як безпартійний кандидат. Вона працює PR-директором в компанії "Пріоритет Сибір", яка займається поставками засобів захисту рослин. Вона заміжня і виховує чотирьох дітей.

Телеведуча Оля


27-річна Ольга Хонін бере участь в праймеріз ЕР, щоб балотуватися в депутати міської Думи Кірова. Вона працює на телеканалі "ТНТ - 43 регіон" редактором програми "Квадратний метр". У соціальних мережах пише і про роботу (наприклад, ділиться фото зі зйомок за участю акторів з серіалу "Реальні пацани"), і про дебати, і про загальнолюдські цінності.

Активіст і в'язальниця Діана

Гакіпова очолює профспілка студентів Тверського державного технічного університету, керує в тому числі організацією мистецьких заходів вузу. Серед хобі 30-річної активістки - в'язання.

Танцюристка Юля

30-річна засновниця танцювальної школи має намір обратися в міську Думу рідного Владивостока. "У мене є свіжі, сучасні ідеї, енергійний підхід, потреба взяти відповідальність за своє місто, а головне - прагнення до позитивних і глобальних змін", - заявляє вона.


Одеситка Катя

У 22-річної Катерини Зубенко, уродженки Одеси, великий партійний досвід: з 2013 року вона входить до президії камчатського регіональної координаційної ради прихильників "Єдиної Росії", з 2014-го керує апаратом "Молодої Гвардії" по Далекому Сходу, а з минулого року ще і займає пост заступника голови молодіжного парламенту Камчатського краю.


Вчитель и любитель леопардів Катя

28-річна Катерина Кудашкіна бере участь в праймеріз як діючий єдинорос і має намір обиратися в Законодавчі збори Краснодарського краю. Працює вчителем англійської мови в школі, не заміжня, виховує доньку. В анкеті на офіційному сайті праймеріз вказала, що набрала найбільшу кількість балів у професійному конкурсі молодих вчителів.


Просто Юля

Учасниці попереднього голосування ЕР у Владивостоці, що вивчає в Морському державному університеті імені адмірала Г.І. Невельського технологію транспортних процесів, 19 років. На праймеріз пішла як безпартійний кандидат. Причини її інтересу до політики з'ясувати не вдалося.


Майбутній...політик Анастасія

Анастасії Живцовій, студентці фізфаку Ярославського держуніверситету ім. П.Г. Демидова, 21 рік. До партії не належить. Дівчина має намір поборотися за місце муніципального ярославського депутата. "Попереднє голосування -хороший трамплін для побудови своєї майбутньої політичної кар'єри", - вважає вона.


Громадський діяч Юля

20-річна активістка Юлія Пастухова - позапартійна. Спеціаліст по роботі з молоддю в саратовському регіональному соціальному центрі "Молодь плюс", активно займається громадською діяльністю і поза ним. З лютого - секретар Громадської ради з питань молодіжної політики при міністерстві молодіжної політики, спорту і туризму Саратовської області.


Така кількість краси не могло залишити поза увагою чутливі серця коментаторів. Найбільше "виборців" цікавить: "Чому вони все одягнені. І тема сисег ваще не розкрита" чи "у міністрів і депутатів банька і сауна холоне" і "дівчатка" можуть не встигнути."
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...