"Хоть бы рухнуло до открытия и детей не поубивало!": Мережу шокувало будівництво окупантами дитячого театру в Криму (фото)

Стіни вже тріщать по швах, які "задувають" монтажною піною.

У мережі розгорілися бурхливі дискусії після публікації фотографій з місця будівництва дитячого театру в окупованому Криму. «Симферополь „А посмотрите как строят театр для детей. Бетонный мешок или одоробло Арины уже трещит по швам, которые задувают пеной. Будущий театр кукол“», — написав блогер RoksolanaToday & Крим в Twitter, опублікувавши фото, передають Патріоти України.«Бетон навозом, глиной и соломой разбавляют. А разницу денег себе в карман кладут. ГОСТы и качество, не не слышали», — написав один з читачів поста в коментарях.«Симферополь Эта одороблина, «театр», таки на пене держиться монтажной! Еще скочиком обматают… Хоть бы рухнула ДО открытия и Детей не поубивало! И что б было понятно, "мост" построен так же! Это просто ГОСТы они иначе не строят», — додав блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...