"Хотів "підзаробити": Росіянин зізнався в умисному підриві автобуса "Боруссії"

Громадянин Німеччини російського походження Сергій В. (має німецьке та російське громадянство) визнав свою провину в підриві автобуса дортмундського футбольного клубу «Боруссія».

«Я спеціально встановив вибухівку таким чином, щоб вона не завдала шкоди», - заявив обвинувачений в ході допиту в суді 8 січня, передають Патріоти України.

Підсудний додав, що глибоко шкодує про те, що трапилося. Він хотів вплинути на вартість акцій «Боруссії», щоб заробити на біржі.

Приводом для вчинення нападу, за словами Сергія, став його розрив з дівчиною, яка вирішила поїхати в Австралію. Після цього він також думав про самогубство, але потім вирішив заробити гроші, щоб допомогти батькам.

Прокуратура Дортмунда пред'явила підозрюваному звинувачення в замаху на вбивство 28 людей і здійсненні небезпечного вибуху з використанням вибухових речовин. Очікується, що вирок буде винесено не раніше весни 2018 року.

Якщо Сергій буде визнаний винним за всіма пунктами, йому загрожує довічне ув'язнення.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...