"Хотите, как в Венесуэле?": Інстинкт самозбереження, або Новий меседж кремлівської пропаганди (відео)

Співробітники поліції венесуельського штату Карабобо в середу, 23 січня, взяли участь в акції протесту проти уряду в столиці регіону, місті Валенсія.

Про це повідомило видання El Nacional, передають Патріоти України. Також було опубліковано відповідне відео.
"Ви не повірите, але ці поліцейські тільки що приєдналися до боротьби проти (президента) Ніколаса Мадуро, - так очевидець прокоментував те, що трапилося. - Ми тут святкуємо, тому що поліцейські приєдналися (до нас)".
Судячи з відео мова йде щонайменше про декілька десятків співробітників поліції на службових мотоциклах і автомобілях. Люди зустріли поліцейських радісними вигуками.
"Кремлевская мадура получила шикарнейший подарок от венесуэльской: пропагандасты Одичалой уже вопят "хотите, чтобы было как в Венесуэле?!!!". Инстинкт самосохранения он такой", - коментує ситуацію координатор групи "Інформаційний спротив" Юрій Карін.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...