Хроніки АТО. 11 червня: Двоє українських бійців загинули

У зоні проведення АТО 11 червня 2017 року загинули два українських бійця, четверо отримали поранення.

У зоні проведення АТО 11 червня 2017 року загинули два українських бійця, четверо отримали поранення. Зафіксовано 67 обстрілів позицій українських військових, в т. ч. в ряді випадків використовувалося заборонене мінськими домовленостями озброєння. Також відзначені обстріли мирних населених пунктів, інформує прес-центр Штабу АТО в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Приморський напрям. Тут противник з артилерії 122 мм бив по нашим укріпленям в районі Павлопіль і Новогригорівка, а біля Гнутова - використовував міномети 120 мм. Крім того, близько Павлополя бандити застосували протитанкові ракетні комплекси.
Донецький напрямок. Не вщухають обстріли на підступах до Авдіївки. В т.ч. найманці неодноразово здійснювали щільні обстріли з мінометів і іншого озброєння в південному передмісті населеного пункту і в районі Кам'янки. Близько 18.00 бойовики обстріляли укріплення ЗСУ з танків, один з ворожих снарядів в черговий раз потрапив в мирний квартал. На цьому ж напрямку порушення режиму незастосування зброї зафіксовані в районі Пісок і Верхньоторецька, де ворог використовував міномети різних калібрів і піхотне озброєння, а також в районі Зайцева. Там бандити систематично били з гранатометів різних модифікацій і озброєння БМП.
Луганський напрямок. На цій ділянці під вогнем бойовиків опинилися наші позиції в районі Кримського, Новотошківського і Катеринівки, де українських захисників неодноразово обстрілювали з 120-мм мінометів. Крім того, в районі Новотошківського бандити вели вогонь з гаубиць калібру 152 мм, а з 82-мм мінометів - поблизу Троїцького і Попасної.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...