"Хто і навіщо вбив Сашка "Білого" Музичка? Надто в сильний клінч увійшов Музичко з Аваковим" - волонтер

Рівно чотири роки тому було вбито Сашка "Білого" Музичко. Вбито при досі не зрозумілих обставинах.

Олександр Музичко

"Крапка в розслідувані не поставлена до сих пір. І не буде поставлена, поки міністром в МВС Аваков", - пише на своїй сторінці у Facebook волонтер Роман Сініцин, передають Патріоти України.

"Надто в сильний клінч тоді увійшов Музичко з Аваковим, доходило до взаємних публічних обіцянок повісити як собаку з однієї сторони і розібратись з іншої. Сашко прямо заявляв, що його можуть вбити менти. Ну і Аваков розібрався. Приїхали соколята з Києва і застрелили.

27 березня 2014 року Рівненська міська рада оголосила загибель Олександра Музичка політичним вбивством і закликала міністра внутрішніх справ Арсена Авакова подати у відставку. 31 березня 2014 року таку ж заяву зробила і Луцька міська рада.

Під час першої чеченської війни в 1994 році Музичко командував загоном УНА-УНСО "Вікінг", який воював у складі підрозділу Шаміля Басаєва у Чечні проти російських окупантів.

До Сашка можна відноситись по різному. Але впевнений, що Білого дуже не вистачало в АТО, особливо в квітні - червні 14-го, коли боєздатних підрозділів і "обстріляних" командирів на усю країну було обмаль. А Сашко вмів воювати. І любив воювати."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...