Хто скільки не добирав до фінішу? - Медики оголосили смертельну дозу пива

Щоб уникнути наближення власної смерті чоловікові можна споживати в місяць не більше 1,3 л пива, 0,5 л вина або 0,15 л горілки. Відносно жінок дозування слід зменшувати удвічі.

Експерти оголосили разову смертельну для людини дозу пива. До летального результату може привести близько 1 відра зазначеного напою, випитого за один раз, тобто стільки рідини в людини просто не влізе, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.
Щоб уникнути наближення власної смерті чоловікові можна споживати в місяць не більше 1,3 л пива, 0,5 л вина або 0,15 л горілки. Відносно жінок дозування слід зменшувати удвічі. Нещодавно зарубіжні фахівці і зовсім заявили, що безпечної кількості алкоголю не існує, і спиртне необхідно віднести до категорії отрут.
Експерти також визначили смертельну разову дозу різної алкогольної продукції. Щоб наступила негайна смерть, в організм має надійти 0,4 л етанолу. Саме стільки одноатомного спирту міститься в 1 л горілки, 3,3 л вина і 8,9 л пива. Таким чином очевидно, що випити смертельну дозу горілки деяким ще "під силу", але пива - навряд чи.

Алкоголь призводить до прискореного старіння і скорочення життя. Так, виходячи з дослідження, учасниками якого стали понад 10 тисяч осіб, вживання етанолу більше ніж 50 мл в місяць наближає смерть на 10 років. Випиваючі кожен місяць по 100 мл вказаної речовини знаходяться у високій зоні ризику.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...