Хто спонсорує президентську компанію Анатолія Гриценка: Рейтингового кандидата звинуватили у зраді

Згідно з опублікованою інформацією, дружина Гриценка майже кожен день спілкується з главою «Сбербанку Росії» Іриною Князєвою.

Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко і його дружина Юлія Мостова підтримують активний діалог з представниками Російської Федерації, а в якості зв'язкового між ними виступає «Сбербанк России». Про це заявили в траблшутінговой компанії The Underdog UnLawyers, передають Патріоти України.
Зокрема, згідно з опублікованою інформацією, Мостова чи не кожен день спілкується з главою «Сбербанку Росії» Іриною Князєвою. «Одним з каналів зв'язку для них є Ірина Олексіївна Князєва, глава правління Сбербанку Росії в Україні, з якою Юлія Мостова спілкується буквально в щоденному режимі. Ірина Князєва - це хороший канал зв'язку. І Юлія Мостова, і Анатолій Гриценко знайомі з нею не один рік, більш того, зважаючи на недавній кар'єрний рост Ірини було б нерозумно не скористатися її можливостями», - написав траблшут компанії Володимир Коваль.
Він також повідомив, що компанія встановила зв'язок Ірини Князєвої з Дмитром Фірташем, який нібито бере участь у фінансуванні президентської кампанії Гриценка.
За інформацією The Underdog UnLawyers, Князєва є вірним топ-менеджером Валерія Хорошковського, під частковим контролем якого знаходиться діяльність української дочки російського банку. «Ірина супроводжує процес непрямого продажу банку своєму патрону. Це її роль, завдання і місія перебування на нинішній посаді. Валерій Хорошковський, в свою чергу, є бізнес-партнером Сергія Льовочкіна і Дмитра Фірташа, яких, в свою чергу, давно називають спонсорами кампанії Гриценка. Я здогадуюся, що кампанія Гриценка фінансуватиметься «Сбербанком Росії» через Ірину Князеву і можу це довести», - вказує Коваль.

Також він назвав простим піар-ходом недавню заяву СК РФ про порушення справи стосовно Анатолія Гриценка. Коваль зазначив, що справа була відкрита за фактом політичних заяв, які Гриценко зробив ще в 2014 році. Таким чином в компанії роблять висновок, що кандидата в президенти хотіли зобразити «жертвою режиму» і ледь не головним ворогом Володимир Путіна в Україні.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...