Хто такий Саакашвілі? Чому навколо нього йде така політична боротьба?, - Гай

​Блогер Мирослав Гай на своїй сторінці у Facebook поділився своїми міркуваннями з приводу скандального шлейфу, який супроводжує екс-губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі​.

Так, Гай зауважує, що не належить до когорти запеклих шанувальників Саакашвілі, передають Патріоти України.

Саме тому він не розуміє чому навколо цього персонажа йде така політична боротьба. Саакашвілі чимось небезпечний для діючої влади? Може, він може претендувати на президентський пост? Можливо, у політичної сили, сформованій Саакашвілі, є якісь рейтинги? Саакашвілі відомий крадій? Він виступає спонсором тероризму? Він прихильник Путіна? Може, він займався вбивствами і рейдерством?

З огляду на те, що кількість уваги, яку звертають на Саакашвілі, не пропорційна його політичній вазі, дії влади виглядають алогічно. А якщо у цьому немає логіки, то пояснення на поверхні – це кампанія з піару екс-губернатора. Наші політтехнологи люблять нагнітати ситуацію, імітуючи конфлікти та спектаклі. Тому дуже часто електорат «розводять» на гучні сварки і взаємну ненависть, а за кулісами, відвернувши від себе увагу, домовляються, - наголошує блогер.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...