Хто з товстосумів дав гроші? - Савік Шустер повертається в Україну з новим телепроектом

Після резонансного скандалу із закриттям головного політичного ток-шоу "Шустер Live" телеведучий не живе в Україні.

Савік Шустер

Знаменитий телеведучий Савік Шустер записав відеозвернення до українців, в якому анонсував новий телевізійний політичний проект для аудиторії України, передають Патріоти України з посиланням на офіційний YouTube-канал телеведучого.
"Вперше в історії демократичних виборів ваші емоції визначають лідерів передвиборної гонки. Савік Шустер представляє найнесподіваніший рейтинг кандидатів в президенти України. Він проводить відразу два незалежні дослідження: всенародне опитування, на сайті проекту, і репрезентативне - за всіма законами соціології. Хто викликає в українців надію, а хто страх? Чому це відбувається? Що відчуває молодь? Чого бояться люди похилого віку? Чого нам чекати від нового президента? Якщо майбутній президент не викликає надію у народу до виборів, впевнений Савік Шустер, можлива третя революція.", - написав Савік Шустер під своїм відео.

Також телеведучий повідомив про те, що він знаходиться зараз в Індії. "Я перебуваю зараз в Індії, мій колір волосся безпосередньо від цього залежить", - завив Шустер.

Окремо Савік Шустер заявляє, що шоу на зразок "Шустер LIVE" з його участю більше не буде і окремо анонсує прем'єру нового проекту під майбутні вибори президента в Україні, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...