Хтозна, яка брехня призведе до чергової війни, - блогер про оточення Путіна

Недостовірна інформація, яку президент РФ Володимир Путін давав режисерові Оліверу Стоуну, свідчить, що президента обманює його оточення.

Ілля Варламов

Таку думку на своєму сайті висловив російський блогер Ілля Варламов, передають Патріоти України.

Як приклади він згадав показане Путіним відео "роботи авіації РФ в Сирії", яке виявилося ударом американських ВПС по талібам в Афганістані, а також згаданий російським президентом "іспанська диспетчер Карлос", який нібито бачив поруч з малайзійським Boeing рейсу MH17 в небі над Донбасом бойовий літак.
"Президента просто обдурили, підсунувши недостовірну інформацію. Свідомо чи ні? Тут немає хорошого виходу. Але є президент Росії, який отримує недостовірну інформацію і на основі цієї недостовірної інформації приймає рішення", - написав блогер.

За його словами, "Путін навколо себе побудував надійну стіну з вірних прихильників і відданих спецслужб". "І тепер через цю стіну він нічого не бачить. Хто знає, що завтра буде в теці і на підставі яких даних ми почнемо чергову війну? Чи не боїтеся?" - заявив Варламов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...