Хуліганство? - В поліції розповіли про результати проб повітря в Миколаївській школі, де отруїлися більше трьох десятків дітей

За результатами досліджень замірів повітря у приміщенні школи №6 у Миколаєві спеціалісти не знайшли небезпечних речовин.

Внаслідок масового отруєння дітей у понеділок, 21 травня, після розпилення невідомої речовини відкрито кримінальне провадження за підозрою в хуліганських діях, - йдеться в повідомленні ГУНП в Миколаївській області, передають Патріоти України.

Стаття Кримінального кодексу за цим обвинуваченням (ч. 1 ст. 296) передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

За оновленими даними, на лікуванні в міській дитячій лікарні Миколаєва з діагнозом гостре отруєння невідомою речовиною середньої тяжкості перебуває 36 учнів. Попередньо встановлено, що причиною погіршення стану здоров’я дітей стало розпилення в приміщенні навчального закладу невідомої речовини.

Нагадаємо, 21 травня в школі в Заводському районі Миколаєва розпорошили невідомий газ із різким запахом. Внаслідок цього були евакуйовані близько 400 людей, попередньо 32 дитини доставили в лікарню для уточнення стану здоров'я.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...