"Хунта" наступає": У РФ влаштували істерику через українські ракети на кордоні (відео)

У Росії занепокоїлися успішним випробуванням першої крилатої ракети в Україні, назвавши її "загрозою" біля кордонів Федерації.

Про це заявила ведуча пропагандистського шоу "60 хвилин" на телеканалі "Россия 24", передають Патріоти України.

"Про нову ракетну загрозу прямо біля наших кордонів – це не КНДР. Україна вперше за свою новітню історію, таку зворушливу і трепетну, випробувала нову крилату ракету", - заявила ведуча шоу. Вона процитувала слова секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова про те, що це випробування стало першим кроком на шляху відновлення українських ракетних військ.

"Спрямована проти агресора, тобто проти нас з вами. Тут би нам, звичайно, скликати термінове засідання Ради безпеки ООН, але є проблема важливіша", - зазначила ведуча росТБ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...