"Хунта" повертається: Українські вояки допомагають відновлювати міста Донбасу (фото)

Тривають роботи з відновлення зруйнованої загарбниками інфраструктури прифронтової Авдіївки.

Зокрема, зараз основні зусилля зосереджено на вулиці Леванівській, що в районі старої Авдіївки. Тут будинки зазнали найбільших руйнувань унаслідок обстрілів із боку російських окупантів і колаборантів, - повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

У першу чергу ремонтні бригади лагодять помешкання малозабезпечених родин, інвалідів і самотніх літніх людей. Тут уже відновлено близько 50% приватних будинків, – повідомляють офіцери української сторони СЦКК. Лише 17 березня силами відновлювальних бригад було перекрито 200 квадратних метрів дахового покриття будинків приватного сектору. Завершити ремонт покрівель будинків на Леванівській планують уже до кінця місяця.

Паралельно тривають роботи в багатоквартирних будинках і на об'єктах соціальної сфери.

Ремонтні роботи тривають за підтримки Донецької обласної ВЦА, Міжнародного комітету Червоного Хреста та СММ ОБСЄ. Координацію робіт здійснюють офіцери української сторони СЦКК, цивільно-військового співробітництва та фахівці ДСНС України.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...