"Кільце навколо Путіна стискається", - Піонтковський

Санкції США проти російських бізнесменів і високопосадовців почнуть сприймати серйозно після перших арештів капіталів.

Андрій Піонтковський

Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський в інтерв'ю "Русскому монитору", передають Патріоти України.

Політолог зазначив, що в нових американських санкціях уже перераховано найближчих до президента Росії Володимира Путіна людей і власників його капіталів, однак цього поки недостатньо. "Поки не заарештовуватимуть майна, належного ефекту не буде", – розповів він.

На думку Піонтковського, режим Путіна може протриматися ще невизначений час. "Режим може вже за місяць впасти, а може і протриматися п'ять–шість років. Але ж іще не пробували, здається, ось моє відчуття, що ефективний засіб – це масова конфіскація, і її сьогодні немає. Масова конфіскація має вразити основи в системі. Це все, що вони непосильною працею 30 років наживали", – підкреслив політолог.

Він додав, що для арешту рахунків російської еліти професіонали мають "продавити свою волю" президентові США Дональду Трампу. "У принципі, Трамп утрачає очки. Він усе менше і менше послуг може надавати Путіну. Путіна я не буду прогнозувати, мене і так у цьому звинувачують уже скільки, а от якщо Трамп політично 2018 рік не переживе, то це ще більше розв'яже руки американцям... Поки немає вирішальної точки неповернення. Але кільце навколо Путіна все стискається, стискається, стискається", – підсумував Піонтковський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...