Кінець "багіні рускава міра": У "ДНР" лютує 37-й рік. Захарченко відправив "на підвал" 27-річну міністершу юстиції "молодої республіки"

Ікони й портрети Путіна та самого Захараста у кабінеті не врятували панночку від злої долі, як і те, що вона "вірою і правдою" служила "міністром" з часу заснування "ДНР".

У Донецьку чергові "чистки" - затримана "міністр юстиції ДНР" Катерина Філіппова. Про це повідомляє Вільний Донбас, передають Патріоти України.

"Дівчині 27 років, соціальний ліфт підніс її на вершини" республіки "22 жовтня 2014 року", - йдеться в повідомленні.

Примітно, що днями за розпорядженням ватажка терористів Олександра Захарченка був затриманий "міністр ПЕК" Євген Файницький, який очолював "галузь" після арешту в листопаді 2014 року Олексія Грановського. У "в'язниці ДНР", яка ще недавно називалася Донецьким слідчим ізолятором № 5, також продовжують перебувати "віце-прем'єр ДНР, начальник Центру управління відновленням ДНР" Олександр Калюський і "в.о. міністра культури і туризму ДНР" Юрій Лекстутіс.

"Ще один кандидат, над яким нависла загроза арешту - Олексій Красильников, який займає посаду "міністра агропромислової політики та продовольства", не став випробовувати долю і втік до Москви", - йдеться в повідомленні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...