"Кінець "Європи", або "Спиз**ли все": Донеччани шоковані деградацією регіону і його пограбуванням

Жителі окупованого Донецька в соцмережі відкрито звинувачують бойовиків і ватажків ОРДО в мародерстві і розграбуванні Донбасу.

Донеччани розповідають раніше невідомі подробиці масових грабежів і свавілля терористів на початку «русской весны», передають Патріоти України.
Так, в мережі опублікували фотографії готелю «Європа», розташованого в окупованому Донецьку, з якого бойовики винесли практично все, включаючи штори і дверні ручки. Донеччани відзначають, що з офісів великих корпорацій Донбасу виносили все, включаючи меблі, канцелярські товари і навіть поношені туфлі для офісу. За їх словами, ті, хто грабували раніше офіси великих корпорацій і готелів, тепер зайняли значні посади в міністерствах «ДНР» ватажка бойовиків Олександра Захарченка.

За майже 4 роки окупації користувачі шоковані деградацією регіону і його пограбуванням.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...