Кінець "Союзу": В Підмосков'ї завалився кінотеатр, є жертви (відео)

8 серпня, в Балашисі (найбільше місто Московської області, в якому чисельність населення становить понад 451 тисячі осіб) сталося обрушення стіни кінотеатру. В результаті даного НП постраждали, за попередніми даними, сім чоловік.

На даний момент достовірно невідомо через що ж стіна старого кінотеатру, який уже давно не експлуатувався, обвалилася. Існує кілька припущень, кожне з яких має право на життя, передають Патріоти України з посиланням на Інформ-UA.

Відповідно до першого, обвалення стіни сталося тому, що в будівлі безпосередньо велися ремонтні роботи і будь-які порушення будівельниками могли його спровокувати. Допускається, що ремонтники відступили від технологій і недостатньо зміцнили стіну будівлі (або не оцінили ветхість будівлі), а може і зовсім заощадили на матеріалах.

Друге припущення обвалення розглядає кінотеатр як будівля, яка знаходилася в дуже аварійному стані. В такому випадку, будь-які ремонтні роботи були надмірно небезпечні як для будівельників, так і для місцевих жителів. Тоді ж допуск до ремонту повинен був бути неможливим.

У прес-службі адміністрації Балашихи розповіли, що на стіні кінотеатру «Союз», який вже давно як покинутий, обвалилася цегляна кладка. Вона впала на торгові ряди, коли там перебували кілька людей. Адміністрація не повідомляє про постраждалих в ПП, хоча місцевим ЗМІ відомо про сім людей, які отримали травми, серед яких є і дитина. Бійці МНС займалися ліквідацією неприємних наслідків від події.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...