"Клятий, загниваючий Захід": Ліза Пєскова поскаржилася на нестерпне життя у Парижі

За словами дочки прес-секретаря президента Росії, Париж, по суті своїй, є дорогим, прокуреним, брудним і хаотичним містом...

Дмитро і Єлизавета Пєскова

Вона написала в своєму Instagram, що прожила в столиці Франції вже вісім років, через що може з упевненістю сказати, що стереотипи про громадян країни "беруться не з повітря", передають Патріоти України.

"Я бачу іншу сторону цього прокуреного міста і в більшості своїй незрозумілих мені жителів. Манерні, прагматичні парижани, всі народи світу, які намагаються чогось досягти і щось довести. Париж – це місце, де лівацтво доходить до абсурду, і люди вже не бачать межі між ідеєю свободи і реальним життям", – розповіла вона.

На думку Пєскової, Париж не є "раєм для обраних", як багато хто думає, переглядаючи фотографії. Вона заявила, що це місце, де можна "вщент напитися на березі Сени", "проїжджати по одному квитку в метро і пояснюватися перед контролерами, роблячи вигляд, що не розумієш французською".

Вона додала, що рідко ходить по ресторанах і не може собі дозволити "шопінг в золотому трикутнику", тому що все дорого. "У Парижі дорого. Париж, по суті своїй, залишився таким же брудним і хаотичним містом, яким описував його Золя", – написала вона.

Пєскова також розповіла, що привозить іноді з Росії сигарети Parliament, тому що у Франції вони коштують близько 9€: "Купити пачку сигарет важливіше, ніж вимкнути в будинку плиту. Адже якщо в квартирі вже почалася пожежа – покурити – все, що тобі залишиться".

Також вона поскаржилася на музику в місцевих нічних клубах, зокрема на виконавця Джастіна Бібера. "Найбільше мене дратує комерційна музика, яка нескінченно повторюється по всьому Парижу (типу Бібера - Sorry). Я особисто терпіти таку не можу і за всіма пунктами віддаю перевагу клубам в Москві", – сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...