Клімкін зустрівся із патріархом Александрійським та всієї Африки (фото)

29 квітня 2018 року розпочався офіційний візит міністра закордонних справ України Павло Клімкіна в Арабську Республіку Єгипет.

патріарх Александрійський та всієї Африки Феодор ІІ і Павло Клімкін

"Під час візиту будуть обговорені актуальні питання двостороннього співробітництва у торговельно-економічній та гуманітарній сферах, а також взаємодія у рамках міжнародних організацій. Павло Клімкін зустрінеться з представниками української громади Єгипту, а також дасть низку інтерв’ю провідним єгипетським ЗМІ. Візит відбувається на запрошення МЗС Єгипту, про що йшлося, зокрема, під час зустрічі міністрів закордонних справ двох країн у Нью-Йорку 19 вересня 2017 р. Останній візит міністра закордонних справ України до Єгипту відбувся у 2005 р. Візит міністра закордонних справ Єгипту до України - у 2010 р.", - йдеться в повідомленні МЗС України, передають Патріоти України.

"Вирушаю до Єгипту. Давно очікуваний і важливий візит! Єгипет для України - особливий партнер. Є високі показники товарообігу, серйозні перспективи розширення економічної співпраці. Україна - один із найбільших контрибуторів туристів для Єгипту. Ми з членами делегації приєднаємося до сотень тисяч українських громадян, які відвідують гостинний Єгипет щорічно. Багата історія, неймовірні місця і види в поєднанні із зусиллями єгипетської влади забезпечити безпечні умови під час відпочинку і подорожей по країні!" - розповів Клімкін вчора перед початком візиту.

"З Александрії, Єгипет, де перебуваю з візитом: цього року 50-річчя партнерству Александрія-Одеса, за кілька місяців тут мають з’явитися перші українські трамваї, а ще зустріч, яка духовно надихає, з Патріархом Александрійським та всієї Африки Феодором ІІ", - розповів сьогодні Клімкін.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...