Клінчаєв подякував Росії за окупацію Донбасу (відео)

Луганський сепаратист Арсен Клінчаєв, який втік у Москву, подякував Росії за збройну агресію та окупацію частини сходу України.

Відповідна заява була зроблена в ефірі ток-шоу "Місце зустрічі" на пропагандистському телеканалі НТВ, передають Патріоти України.

"Хлопче, я з Луганська, я був комендантом наметового містечка, і ви мені зараз розповідаєте, що в Луганську? Люди просто не хотіли розривати відносини з Росією, там люди налаштовані на дружбу з Росією. Ви на генетичному рівні намагаєтеся там прив'язати ненависть до Росії. Ось головна тих, хто сидить зараз у Києві", - заявив Клінчаєв, який у Росії називає себе членом координаційної ради організації "Молода гвардія".

Він також розповів про нібито високу якість російської зброї. "Тепер на рахунок Росії. Зброя російська завжди була набагато краща. Той же самий автомат Калашникова, я вам кажу (як той, хто. - ред.) закінчував Донецьке вище військово-політичне училище, завжди набагато краща, ніж автомат американський", - сказав український сепаратист.

"Ми дуже вдячні росіянам, я вам кажу як луганчанин, що вони прийшли і нам допомогли, бо туди прийшов би "Правий сектор", батальйон "Айдар", вони просто вирізали б там місцеве населення, яке не погоджувалось з тією владою", - резюмував Клінчаєв.

Зазначимо, що ця заява викликала резонанс у мережі.

"Луганський молодогвардієць Клінчаєв сьогодні (25 вересня. - Ред.) кричав на НТВ, що "вдячний росіянам за те, що вони допомогли Донбасу. Інакше б там всіх вирізали". А 4 серпня 2014 року Клінчаєв смажив шашлики в київському "Гідропарку". Не боячись правосєків. Ось тут і виникає питання - він такий сміливий або брехливий?" - написав на своїй сторінці в Facebook блогер Сергій Запорізький.

Користувачі в коментарях до посту Запорізького нагадали, що Клінчаєв у 2014 році приїжджав на Майдан і конфліктував з проукраїнськими активістами.

"І по Майдану в серпні демонстративно волочився клоуняра", - написав Дмитро Суворов.

Інші користувачі назвали Клінчаєва "клоуном, пристосованцем і дурним".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...