Клінтон про Трампа: ця людина завершить ганебним імпічментом

У п'ятницю, 26 травня, екс-держсекретар США Хілларі Клінтон, виступаючи з промовою на церемонії вручення дипломів у своїй альма-матер - жіночому коледжі Уеллслі, - напророкувала імпічмент Дональда Трампа.
Хіларі Клінтон

Розкритикувавши політику його адміністрації за «неймовірно жорстокий» бюджетний проект, а також розквіт теорій змови і інтернет-тролінг, вона напророкувала його кар'єрі ганебний фінал, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN.

«Ми були в люті в зв'язку з минулими президентськими виборами - через людину, чиє президентство завершиться ганебним імпічментом, який стане наслідком перешкоджання правосуддю», - заявила вона, вказавши на звільнення глави ФБР Джеймса Комі, який проводив розслідування передбачуваного змови штабу Трампа з Москвою.

«Подивіться на тільки що запропонований у Вашингтоні проект бюджету. Це неймовірна по своїй жорстокості атака на найбільш уразливих людей, - сказала Клінтон. - Давайте називати речі своїми іменами: це обман».

У той же час вона закликала випускників боротися «за правду і здоровий глузд».

«Не бійтеся своїх амбіцій, не бійтеся мріяти або злитися, - сказала Клінтон випускникам 2017 го року. - Це сильні емоції, однак потрібно направляти їх на те, щоб зробити світ кращим».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...