Клуб Путіна розкриває широкі обійми: Гравець донецького "Шахтаря" подався за "довгим рублем" до пітерського "Зеніту"

Зарплата Ракицького в клубі країни-агресора складе 2,5 мільйона євро в рік.

Захисник донецького «Шахтаря» і збірної України Ярослав Ракицький уклав контракт з лідером чемпіонату Росії «Зенітом» з Санкт-Петербурга до літа 2022 року, повідомив офіційний Twitter російського клубу, передають Патріоти України.

За неофіційною інформацією, росіянам вдалося знизити суму трансферу з 14 мільйонів євро до 10 мільйонів. При цьому ще 2 млн євро «Шахтар» може отримати у вигляді бонусів. Зарплата Ракицького в клубі країни-агресора складе 2,5 мільйона євро в рік.

Відразу після підписання контракту Ярослав Ракицький відповів на запитання прес-служби ФК «Зеніт». Далі - мовою оригіналу:

"— Ярослав, вы — игрок петербургского «Зенита». Что чувствуете прямо сейчас?

— Я очень счастлив! Я перешел из одной топ-команды, из «Шахтера», в другую топ-команду — «Зенит». Буду делать все, что от меня зависит и выкладываться на поле на все сто процентов ради команды. Чтобы команда всегда выигрывала.

— В 2007 году из «Шахтера» в «Зенит» перешел Анатолий Тимощук, который сейчас работает в штабе Сергея Семака. Главным тренером «Зенита» был Мирча Луческу, долгое время работавший в Донецке. Советовались с ними по поводу перехода?

— С Толиком я все время на связи, а Луческу мне позвонил несколько дней назад. Он уверил меня в том, что «Зенит» — команда очень высокого уровня, что здесь — шикарные условия, стадион и все остальное.

— Уже решили, под каким номером будете выступать?

— Да. Мне повезло, что в «Зените» свободен 44-й номер, и я планирую забрать его себе.

— В 2011 году вы уже были в Петербурге и выходили на поле «Петровского» в составе «Шахтера». Удавалось ли бывать в нашем городе после того матча?

— Да, помню тот матч — «Шахтер» тогда проиграл 1:0. В Петербурге я был, да. Здесь у меня живет мой родной отец, уже больше 20 лет. Я прилетал к нему в гости.

— У вас на плече татуировка в виде льва, это символ «Зенита». Что этот символ значит для вас?

— Это мой знак зодиака."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...