"К*нчена країна. К*нчені раби. Бидло": Кричущий інцидент у Росії вразив мережу

У Росії батьки дитини, яка загинула у Сочі під час зливи, впавши в каналізацію, вирішили відмовитися від претензій до місцевої влади в обмін на компенсацію у 150 тис. рублів.

У Сочі дитина загинула, впавши у каналізацію

Про цей кричущий випадок розповів на своїй сторінці у Facebook журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

"Пам'ятайте, дитина, хлопчик років семи, у Сочі впав у зливну каналізацію під час потопу і загинув? Його бабуся там бігала, просто не тямила себе. Кримінальна справа припинена. За примиренням сторін", — розповів він.

Крім того, у коментарях до посту користувачі уточнили, що бабуся померла через добу — у неї стався серцевий напад.

"Дві тисячі євро. За життя власної дитини. Раби. К*нчені раби. Бидло. Суд погодився закрити справу. К*нчена країна", — резюмував Бабченко.

Його підтримали в коментарях. "А потім такі батьки байдуже дивляться, як дитятко на війну збирається "укропів" бити, й опісля несамовито судяться із невістками за компенсацію", — пишуть користувачі.

У той же час деякі захищають батьків: мовляв, їм гроші потрібні на адвокатів, оскільки закрили лише одну справу, а їх нібито дві були відкриті.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...