Коханівський розповів подробиці стрілянини і свого затримання

Причиною стрілянини за участю лідера ОУН Миколи Коханівського стало примусове виселення мешканців з гуртожитку біля станції метро "Академмістечко".

Микола Коханівський

"Я зараз в поліції. Сьогодні вдень я йшов в гуртожиток, до мене причепився якийсь Руслан Кочмала, почав погрожувати, принижувати, зав'язалася бійка. Я мав з собою травматичну зброю, він (Кочмала) мене бив і залив газом, я змушений був дістати травмат . Трохи мені дісталося. це давній конфлікт. Вони там виселяють мешканців гуртожитку. Він прямо це робить, а ми їх захищаємо", - зазначив Коханівський в коментарі 112.ua, передають Патріоти України.

У коментарі "Громадському радіо" лідер ОУН заявив, що у нього не було документів на зброю, яку він застосував сьогодні. "У мене не було документів на зброю. Рем до мене причепився і спровокував бійку. Довелося битися ... Коли я вже взяв травмат, то він, звичайно, тікав. Мені довелося його наздогнати і підстрелити", - сказав Коханівський.

Він додав, що на нього кілька разів нападали. "Я не маю права носити травмат, але змушений для отаких от ситуацій. Сьогодні він, можливо, врятував мені життя", - заявив лідер ОУН.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...