Коханівський "від імені всієї країни" пригрозив силою змінити владу в Україні (відео)

Керівник громадської організації "Добровольчий рух ОУН" Микола Коханівський заявив, що в Україні необхідно змінити владу та збудувати нову державу. Якщо ж цього не трапиться, він пригрозив "вийти на вулиці".
Микола Коханівський

Свою заяву лідер "Добровольчого руху ОУН" зробив в ефірі "МагноліяТВ", передають Патріоти України.

"Або ми міняємо владу і забираємо свою державу, і будуємо абсолютно нову державу, або ми взагалі втратимо все: і незалежність, і взагалі – таке поняття як нація розчиниться", – заявив Коханівський.

Активіст також наголосив, що оскільки він є лідером українських націоналістів, то має право говорити від імені всієї країни."Ми вийдемо на вулиці, якщо ви нас не чуєте, ми розгромимо російський банк", – запевнив лідер "Добровольчого руху ОУН".

"Ми знаємо, як краще зробити для цієї країни. Ми, у крайньому разі, вибрали свій шлях. Без лукавства, без зайвих розмов, знаючи правду, чого ми насправді хочемо для цього народу", – наголосив Коханівський.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...