Кохання вбиває: На Прикарпатті знайшли тіло зниклої болгарської студентки (фото, відео)

Майже два тижні в Івано-Франківську шукали безвісти зниклу 24-річну студентку місцевого медичного університету із Болгарії.

Дівчину шукали майже два тижні / Фото vikna.if.ua

Слідчі підозрюють у вбивстві нареченого дівчини, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Дішлі Еля Зія зникла в ніч проти 1 червня. Кілька днів друзі марно шукали її самотужки, потім зрештою звернулися до поліції.

Правоохоронці, Нацгвардія, рятувальники обнишпорили ліси, поля, закинуті будинки, опитали десятки її знайомих.

Елю знайшли за 50 кілометрів від Івано-Франківська – її тіло лежало у валізі на дні глибокого озера. "Валіза знаходилася в цім озері у трьох метрах від берега. Вона в ковдрі була замотана, там була купа каміння. Вони спеціально готували ті камені, щоб ніхто не знайшов того тіла", - розповів сільський голова Світанка Михайло Кулеша.

Експерти з'ясували, що перед смертю Елю сильно побили, у неї численні переломи. Останнім був удар чимось важким по голові.

Із першого дня слідства поліцейські підозрювали коханого Елі – 29-річного громадянина Туркменістану, однокурсника болгарки на стоматологічному факультеті. Стосунки пари тривали півроку. Поліцейських чоловік запевняв, що не причетний до злочину – мовляв, увечері Еля прийшла додому в стані наркотичного сп'яніння, вони сильно посварились, і, поки спав, вона тихо пішла.

Сварку тієї ночі, за словами правоохоронців, чули сусіди. Люди постукали до квартири і хлопець їх впустив усередину. Однак нічого підозрілого сусіди не побачили.

Ховати дівчину її коханому допомагав місцевий житель – він і признався слідчим. Крім того, розповів, що особисті речі Елі вони заховали в лісі на іншому кінці області.

Туркмена, якого підозрюють у вбивстві студентки-болгарки, затримали. Його земляки тим, що сталося, приголомшені – надто ж, що це сталося в священний для мусульман місяць Рамадан.

"У нас є допитані люди щонайменше про дві сварки, які закінчилися побиттям її. Чи останній конфлікт – наслідок попередніх, слідство встановить", - обіцяє заступник керівника ГУНП в Івано-Франківській області Ігор Баб'юк.

Кримінальне провадження відкрите за статтею "умисне вбивство". Студенту-туркмену вже оголосили про підозру, під час слідства, його триматимуть під вартою.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...