"Колгосп": Відома українська співачка шокувала фанів дивним вбранням (фото)

Дописувачам явно не сподобалося яскраво-жовте боді від українського дизайнера, а якому позує співачка.

Відома українська співачка і теледіва Тіна Кароль займається підготовкою нового перфомансу, який представить в столиці Білорусі вже в четвер, 5 липня, передають Патріоти України.

У новому шоу погляд глядачів буде прикутий до оригінальних і дуже яскравих убрань, один з яких артистка показала шанувальникам, сфотографувавшись під час планової примірки. На смак і колір, звичайно, товариш не всяк, але образ, в якому Кароль постала перед підписниками, багатьом явно не сподобався.

На своїй сторінці в Instagram співачка виклала фото в яскраво-жовтому чомусь. Кароль називає це “ультрамодним образом”, в коментарях із цим явно не згодні.

“Тіна Кароль на На примірці свого нового ультрамодного образу лимонного жовтого кольору. Творець лука – дизайнер відомого українського бренду #LuVi!”, – відзначено під фото.

Підписники виявилися явно не в захваті від наряду Кароль, про що і поспішили повідомити: “Колгосп”, “Кошмар! Дизайнер був під кайфом”, “Якщо чесно, то не дуже”, “Це в тренажерний зал?”, “На пляж” , “Навіщо виставляти таке фото?”

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...