"Коли-небудь Господь пошле їй напоумлення": Російський імператорський дім відреагував на заяви "Няші" Поклонської про зраду Миколи ІІ

У Російському імператорському домі Романових назвали божевільною екс-прокурора окупованого Криму, депутата Держдуми Росії Наталію Поклонську. Там побажали їй швидкого одужання від психічної хвороби.

Наталія Поклонська

Про це в коментарі російському інформагентству НСН сказав глава канцелярії імператорського дому Олександр Закато, передають Патріоти України.

Зазначається, що депутата Держдуми Наталію Поклонську, відому своїми промонархічними настроями, обурила поїздка княгині Марії Романової та її сина цесаревича Георгія по Кримському мосту 2 червня. Парламентарій опублікувала на своїй сторінці у Facebook пост, де підкреслила, що княгиня з сином – нащадки Кирила Романова, який, за її словами, зрадив Миколи II і присягнув революції.

У відповідь на це Закато назвав заяви Поклонської наклепом та спробою вкотре попіаритись на темі імператорської сім'ї. "Імператорський дім абсолютно спокійно ставиться до божевілля пані Поклонської. Ми переймаємося її духовним станом. Бажаємо їй якнайшвидшого одужання. Думаємо, що коли-небудь Господь пошле їй напоумлення, і вона покається і вибачиться. Якщо цього не станеться – тим гірше для неї", – зазначив глава канцелярії.

Окрім цього, він додав, що "княгиня" та її син не є "іноземними громадянами", як про це писала Поклонська. Вони у 1992 році отримали паспорти громадян РФ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...