Коли прибутки важливіші за принципи - чекай на нового Гітлера: Глава Adidas закликав поліпшити відносини з Росією

Негативний ефект від санкцій проти Росії відчувається і на Заході, але політики вважають за краще замовчувати це, вважає глава Adidas Каспер Рорштед.

Каспер Рорштед

Європі варто поліпшити відносини з Москвою, заявив глава компанії Adidas Каспер Рорштед. "Той, хто думає, що ми караємо Росію санкціями, помиляється. На Заході з цієї причини теж пропали робочі місця. Але політики вважають за краще замовчувати такі результати", - вказав Рорштед в інтерв'ю газеті Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, опублікованому в суботу, 6 січня, передають Патріоти України з посиланням на DW. Далі - мовою оригіналу:

"В то же время глава Adidas подчеркнул, что он не призывает Евросоюз к снятию санкций против России. Однако Рорштед считает, что следует найти решение по снятию напряженности в отношениях с Москвой. "Десять лет назад Владимир Путин сказал, что нам нужен свободный рынок от Португалии до России. Не следует одобрять все, что делает президент Путин, но осуществить сближение с Россией - в интересах Европы", - отметил Каспер Рорштед.

Кроме того, указал он, "было бы хорошо иметь пару союзников" для решения ситуации вокруг Северной Кореи и проблемы беженцев из Африки

Оборот Adidas в России невелик - он составляет меньше 3% от общего оборота, однако на концерн в стране работают "потрясающие люди", считает Рорштед. "В культурном плане Россия находится гораздо ближе к Европе, чем другие", - утверждает глава Adidas.

Рорштед уверен, что чемпионат мира по футболу, который должен пройти в России в 2018 году, станет "удавшимся мероприятием" и доверяет организаторским способностям россиян. "Они уже доказали это на тесте с Кубком конфедераций", - подчеркнул предприниматель."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...