"Коли Україна увійде в НАТО", - блогер

Треба нарешті дорослішати й самому намагатись робити країну могутньою і заможною.

Про це у своєму блозі пише Анатолій Кравчук, передають Патріоти України.

"Читаю: "Спонтанность действий и несогласованность с Конгрессом говорит о многом в поведении Дональда Трампа. В своем блоге журналист Виталий Портников отметил, что неожиданный вывод американских войск из Сирии, о чем недавно заявил Белый дом, указывает на то, что Украине нельзя надеяться лишь на Вашингтон".

Міркую: Ага, ото саме так, мабуть, воно і є, але до розумних думок Портнікова не завадить додати ще й роздуми Курта Волкера, який два дні тому, знаходячись в Україні сказав наступне: "Украина еще не готова к членству. И НАТО также не готов достичь консенсуса относительно принятия в свой состав Украины. И мы хотели бы увидеть движение в этом направлении, поиск достижения двусторонних договоренностей".

Як на мене, в цих словах для нас прихована дуже важлива річ. І саме те, про що говорить Волкер є мегаважливим. Говорить, як друг, як людина, яка розуміє і бачить в агресивній політиці Росії не аби яку загрозу для нас в цілому і саме тому, усіляко демонструє нашій країні свою особисту підтримку і підтримку США. Тому, було б геть не розумним не прислуховуватись до таких слів і робити вигляд, що нічого не відбулось і нічого взагалі не було сказано лише тому, що, ніби то – нічого не відбулось...

Так, покладатись лише на Америку – то безглуздя і навіть не тому, що як каже Портніков, Трамп є надто вибуховий і спонтанний, та й з своїм Конгресом не узгоджує хід власних думок.

Це не головна причина. Більш важливішим є розуміння, що країна має врешті обрати власний шлях і йти ним, не чекаючи на постійні подачки і захист від інших країн, які досягли могутності і можуть собі це дозволити.

Треба нарешті дорослішати й самому намагатись робити країну могутньою і заможною. І якщо нам кажуть, що країна не готова до вступу в НАТО, то треба перестати дути щоки і розказувати один одному, які ми насправді "готові" чи то на 90%, чи вже й більше, а закатати рукава і насправді трансформуватись до тих стандартів, бо то не якісь там бульбашкові вимоги, а конкретні речі, не зробивши яких, ми ніколи не досягнем того НАТО скільки б ми про це не говорили один одному і навіть, скільки б не змінювали для цього Закони України із Конституцією включно…"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...