Коли влада бездіє: Невідомими патріотами в Харкові жорстко побито людину Кернеса, який керував тітушками - волонтер (фото)

У Харкові за останній тиждень в результаті нападів невідомих в реанімацію потрапили двоє організаторів тітушок.

Роман Синіцин повідомив про напади на організаторів харківських тітушок. Фото: Роман Сініцін / Facebook

Про це заявив в своєму Facebook волонтер Роман Синіцин, передають Патріоти України.

"Невідомими патріотами був жорстко побитий якийсь Артур Марабян. В реанімації зараз. Сподіваюся здохне. Персонаж відомий. Дуже. Людина Гепи (прізвисько міського голови Харкова Геннадія Кернеса - ред.). Кримінальний авторитет, такий посередній. Тітушковод. Спортсмен. Купа відео в інтернеті часів 13-14 років", - написав він.
За словами волонтера, за кілька днів до цього поранили Олексія Мазикіна, спортсмена, пов'язаного з нардепом від Опозиційного блоку Михайлом Добкіним.
"Пару днів назад підстрелили якогось Мазикіна. Реанімація. Припустимо, що це також невідомі патріоти, ну можна припустити. Мазикін відомий неширокому колу громадськості тим, що він боксер, входить в топ-50 українського рейтингу. Ще більш неширокому колу громадськості він відомий тим, що був людиною Добкіна. Силовий блок. Теж тітушки. Вихованець покійного кримінального авторитета Іспанця", - повідомив Синіцин.
Артур Марабян

Олексій Мазикін

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...