Коли все життя їздиш за Путіним: Російський пропагандист зганьбився невдалим жартом над представником США в ООН

Спеціальний кореспондент Комсомольської правди, журналіст Кремлівського пулу Дмитро Смірнов зганьбився невдалим жартом над представником США в ООН Ніккі Хейлі через неправильний переклад її слів.

кореспондент Комсомольської правди Дмитро Смірнов

Пропагандист оскандалився у власному Twitter, передають Патріоти України.

"Новий постпред Росії в ООН Василь Небензя зустрівся з колегою Ніккі Хейлі: вона прийняла його за нового посла в США", — написав він, коментуючи твіт Хейлі про зустріч з російським колегою.

Однак підписники Смірнова одразу ж вказали йому в коментарях на його неграмотність, оскільки під словосполученням "new Russian Amb.to NY" мався на увазі російський представник ООН в Нью-Йорку, а не посол.

"Не в США, а в Нью-Йорку. Там штаб квартира ООН, якщо хто не в курсі. Посольство Росії знаходиться в DC", "Ой, Діма, не ганьбіться. Приберіть твіт. Амбассадор — це не тільки посол", "Тільки розумні зрозуміють, що Дмитро погано знає англійську","Все правильно, в NY штаб квартира ООН. Якби вона прийняла за посла, вона б не підкреслювала NY, тому що посольство РФ знаходиться у Вашингтон Д.С."," Я думаю, коли все життя їздиш за Путіним, тупієш потихеньку. Інакше цей твіт не пояснити", — сміються користувачі.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...