Колишній український військовослужбовець в ефірі російського телеканалу звинуватив Україну в причетності до краху MH17 (відео)

Екс-майор Збройних сил України, котрий втік до Росії, Юрій Батурин в ефірі кремлівського пропагандистського телеканалу "Звезда" оббрехав Україну.

Юрій БатуринВідповідне відео було викладено на YouTube, передають Патріоти України.

Зокрема, Батурин заявив, що у нього нібито є докази причетності Києва до краху "Боїнга" MH17 над Донбасом в липні 2014 року.

Колишній український військовослужбовець в ефірі російського телеканалу звинуватив колег у тому, що вони нібито транспортували ЗРК "Бук", щоб заховати його відразу після авіакатастрофи.

Батурин стверджує, що він зіставив факти і зрозумів, що мітка "Боїнга" MH17 на екрані радара "зникла в зоні дії зенітної керованої ракети зенітно-ракетного комплексу "Бук", в яку входить точка стояння "село Зарощенське".

Нагадаємо, 6 жовтня телеканал "Зірка" повідомив, що Батурин перейшов російсько-український кордон і попросив захисту у Росії. Тележурналісти стверджували, що у нього є докази провини України в катастрофі малайзійського "Боїнга" над Донбасом. Однак пізніше ця новина була видалена.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...