Колишніх бойовиків "ДНР", яких суд випустив на свободу, затримали за серію розбійних нападів на Одещині (фото)

Співробітники поліції затримали в Одесі банду колишніх терористів "ДНР", яка промишляла розбоєм, нападаючи на автобуси, які їхали на місцевий речовий ринок.

Про це в Facebook розповів глава Нацполіції Сергій Князєв, передають Патріоти України. За його словами, зловмисники почали орудувати в регіоні у вересні.

"Херсонські опера, в результаті злагоджених оперативно-розшукових заходів, через 3 години після чергового розбою, в Одесі за місцем проживання, затримали 9 чоловіків, які як раз ділили отримані гроші. Як у кіно: "це тобі, а це - мені", - розповів він.

Князєв наголосив, що затримані виявилися членами спійманої в 2016 році в Рівненській області угруповання з Горлівки, яка здійснювала напади на автомобілі на трасах України.

За його словами, злочинців тоді вдалося затримати. Було встановлено, що банда "має російське коріння", а затримані воювали на Донбасі на стороні терористів. Однак Дубенський суд змінив злочинцям запобіжний захід, відпустив на свободу і не зумів оголосити вирок через те, що один з підозрюваних не з'являвся на засіданнях.

"І ось дежавю - "на манежі все ті ж". Прізвища розбійників ті ж, що і восени 2016- го в Києві. Попереду: слідство, суд, можливо, арешти, адвокати, гроші, скарги. Все, як завжди", - резюмував Князєв.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...