Команданте бурятських болот: Скандально відомий сербський режисер і музикант присвятив пісню "другу Сергію Шойгу"

Скандально відомий режисер і музикант з Сербії Емір Кустуріца заспівав одну зі своїх пісень для міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

Композиція прозвучала на останньому концерті Кустуріци, і режисер заявив, що присвятив її своєму другові, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
«Много раз в жизни я видел, как люди стреляют и людей убивают. Благодаря моему другу Сергею Кужугетовичу Шойгу сделана олимпиада, где стреляют и не убивают. Песня Команданте посвящена моему другу Сергею Шойгу», - заявив Кустуріца перед виконанням пісні.
Нагадаємо, що режисер рівно рік тому відвідував Крим. Разом зі своєю групою він відіграв концерт у Ялті. Крім того, режисер в коментарі російським журналістам висловив переконання, що Крим це - теж частина Російської Федерації.
Він також заявив, що планує оглянути визначні пам'ятки анексованого півострова для можливих зйомок фільму. Раніше режисер неодноразово заявляв, що буде відвідувати і Донбас, а також всю Україну разом з групою, і давати там концерти, щоб «поддержать русскоязычное население».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...