Комплекси Володимира Володимировича: Британці порівняли особисті літаки Путіна та Трампа (фото)

Британські журналісти порівняли літаки президентів Росії Володимира Путіна та США Дональда Трампа, на яких гаранти добиралися в Гельсінки, де 16 липня відбулася двостороння зустріч.

Як повідомляє Mirror, літак президента Росії поступився літаку гаранта США за габаритами і потужністю, проте не за комфортабельністю, передають Патріоти України.

Модифікований Boeing 747-200B Дональда Трампа досягає 70 метрів у довжину і здатний розігнати швидкість до 1000 кілометрів за годину, тоді як борт президента РФ (Іл-96) виявився коротшим на 5 метрів, а його максимальна швидкість - 900 кілометрів на годину.

Boeing 747-200B Дональда Трампа

Однак всередині лайнер президента США виявився дещо скромнішим: у ньому є офіс, звуконепроникний конференц-зал, їдальня, кухня, але немає спортивного залу і люксової ванни, ліжка розміру King-size та багатьох інших зручностей.

Борт Володимира Путіна журналісти оцінили у 390 млн фунтів стерлінгів, що значно перевищує 500 мільйонів доларів.Іл-96 Володимира Путіна

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...