Кому дадуть копняка під зад: З'явилися цікаві подробиці про ротації в уряді Путіна

Глава Росії Володимир Путін після перемоги на чергових президентських виборах готує серйозні перестановки в уряді.

Про це йдеться в блозі журналіста Євгена Кисельова, який підкреслив, що саме Путін, а не хтось інший "буде приймати всі рішення щодо найважливіших призначень", передають Патріоти України.

Нинішній міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, вважає журналіст, про подальше перебування на посаді вже домовився. "За моєю інформацією, у нього є домовленість із Путіним, що він ще два роки пробуде на посту", - сказано в блозі Кисельова. Однак президент РФ може планувати інакше, адже Путін - "господар свого слова, хоче дає - хоче забирає назад".

"Не здивуюся, якщо прем'єром залишиться Дмитро Медведєв і якщо збудуться прогнози щодо того, що Медведєв стане головою Конституційного суду або новим главою Верховного суду. Нинішній його голова Лебедєв збирається йти на пенсію. На цій посаді він пробув уже більше, ніж Путін на посаді президента - більше 20-ти років", - пише Кисельов.

Він також зазначає, що в РФ може змінитися міністр оборони, а Сергій Шойгу, який зараз обіймає цю посаду, отримає іншу, не менш важливу роботу. "Шойгу - чоловік правдивий, відданий. Ніхто не знаходиться у владі так довго, як він. Він був міністром із надзвичайних ситуацій ще до того, як Путін прийшов до влади. Не бачу підстав, щоб він потрапив в опалу або перейшов на якусь менш значиму посаду", - вважає журналіст.

При цьому Кисельов зазначив, що зараз між "баштами Кремля" йде запекла боротьба за посади. "Усі воюють проти всіх і в цій ситуації, найімовірніше, уряд буде оголошено, що називається, в останній момент", - пише він.

До того ж, така скритність - примітний стиль Путіна. Важливі рішення, як пише Кисельов, у РФ завжди приймалися "в жанрі секретної спецоперації з паралельними операціями прикриття, заходами з відвернення і дезорієнтації громадської думки".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...