"Кому війна, а кому...": Нардеп чотири роки заробляє на окупованих територіях

Її бізнес на окупованих територіях не просто перебуває під пильним контролем лідерів бойовиків. Вони доглядають, охороняють його і допомагають розвивати.

Наталія Королевська

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Наталія Королевська четвертий рік заробляє на окупованих російськими бойовиками територіях. Про це пише блогер Сергій Іванов у Facebook, передають Патріоти України.

Так він прокоментував відкриття ватажком ЛНР Леонідом Пасечникомлінії із випуску кисломолочної продукції на підконтрольному Королевській підприємстві "Луганський холодокомбінат".

"Непогано влаштувалася народний депутат Наталія Королевська. Її бізнес на окупованих територіях не просто перебуває під пильним контролем лідерів бойовиків. Вони доглядають, охороняють його і допомагають розвивати. Цікаво, скільки коштують послуги Пасечника як аніматора? Чи впливовий московський брат Королевської порішав його з Лубянкою на дурняк?

Я вже не кажу про "Укрспецмет", підприємство чоловіка Королевської, також депутата, який процвітає під окупованим Красним Лучем, і про нелегальний вугільний бізнес також не згадую

Перевірка фінансування Королевською бойовиків, яку проводила Генпрокуратура у 2015-му, закінчилася так само, як закінчилися всі аналогічні перевірки: злодії - в парламенті, Ярема (колишній генпрокурор. - Gazeta.ua) - в шоколаді.

Ось вже чотири роки Королевська заробляє на окупованих територіях гроші, за які купує голоси на неокупованих. І працює цей порочний механізм набагато ефективніше, ніж всі горезвісні рішучі реформи разом", - пише Іванов.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...