"Комунізм був йому до одного місця": У Криму помер онук Брежнєва

Онук генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва Андрій помер в окупованому Криму від інфаркту.

Андрій Брежнєв

Про це повідомив голова регіонального відділення партії "Родина" Костянтин Книрик, передають Патріоти України.

"Так, дійсно, він помер. Причина смерті - інфаркт", - сказав Книрик. За його словами, інформацію про смерть 57-річного онука генсека він отримав від керівника Севастопольської організації партії "Родина".

ЗМІ зазначають, що під час своєї політичної кар'єри Андрій Брежнєв неодноразово висувався як кандидат до Держдуми Росії. Крім того, він балотувався в губернатори Свердловської та Тульської областей.

"Подивився останній портрет - вилитий дідусь. А я з ним спілкувався, коли він був молодою зовсім людиною, тільки що закінчив МДІМВ. Був дуже худий. Ганяв по Москві на великому такому мерседесі, отриманому у спадок. Він мене попросив написати за нього статтю для "Московських новин", я написав, відніс Єгору Яковлєву та вона вийшла за його підписом. Я багато разів бував у нього вдома, він рано одружився на своїй однокурсниці. Здається, у них була ще й дача в Жуківці. Андрюша добре готував, навчив мене смажити курку, обмазавши її попередньо медом. У них з Надією було двоє хлопчаків, які народилися з інтервалом в рік. Потім Надю відбив у Андрія Олександр Мамут. І раптом Надя померла, і Мамут залишився з двома дітьми, яких батькові не віддав", - пише на своїй сторінці в Facebook відомий блогер і письменник Андрій Мальгін.

Також він розповідає про те, що в дев'яностих роках російські комуністи хотіли зробити Андрія Брежнєва своїм лідером, однак він мало підходив на цю роль. "Комуністи-розкольники намагалися зробити Андрюшу своїм вождем, замінити Зюганова. За характером своїм Андрій категорично не годився на роль комуністичного вождя, наскільки я його пам'ятаю. Крім того, в роки, коли ми спілкувалися, він був закінчений західник, мажор, слухав правильні пластинки, вільно говорив англійською, весь цей комунізм був йому до одного місця", - розповідає письменник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...