"Конфлікт на Близькому Сході обернеться для Кремля поразкою на Донбасі", - експерт

Наполегливі спроби Кремля остаточно посваритися з Ізраїлем виявилися "на руку" Україні. На Донбасі незабаром зміститься баланс сил.

З гучним попередженням з приводу поставок російських С-300 в Сирію виступив експерт по Близькому Сходу, російський блогер Ель Мюрид, передають Патріоти України.

Міноборони РФ продовжує погіршувати відносини з Єрусалимом, наполягаючи на своїй безглуздій версії про причетність ЦАХАЛ до того, що асадівські вояки знищили російський Іл-20. Просто звинуваченнями росіяни не обмежилися, вони ще й пішли на розрив угоди з Ізраїлем, анонсувавши поставки в Сирію ЗРК С-300.

Справа в тому, що ще в 2014 році ізраїльтяни пообіцяли РФ не постачати Україні свої бойові дрони, якщо російських комплексів "Фаворит" не буде на сирійській території. Тепер угода через Кремль не працює, що "розв'язало руки" ізраїльтянам. Швидше за все, вже найближчим часом ЗСУ в руки потраплять передові БПЛА Ізраїлю, через що гібридній армії РФ доведеться дуже зле на Донбасі.

Ще більш гнітючою для РФ ситуацію робить те, що пара С-300 в Сирії для однієї з найпотужніших армій світу ЦАХАЛ не представляють ніякої загрози. Все, що вони зроблять, це остаточно зіпсують відносини між країнами.

Мюрид підкреслив, що ситуація, що склалася - красномовне свідчення геополітичної неспроможності президента РФ Путіна. "Авантюрист и бездарь Путин идет по совершенно стандартному сценарию. Заниматься внутренними проблемами страны ему скучно, да он и не знает, как это делать. А вот изображать из себя великого стратега - тут головой думать не нужно, тут можно только надувать щеки. Какое-то время это работает, но только какое-то", - висловив думку експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...