Конфлікт в Азовському морі: Стало відомо, яка країна готова стати посередником між Києвом і Москвою

Туреччина готова взяти на себе роль посередника для врегулювання конфлікту в Керченській протоці, який загострився після обстрілів та захоплення Росією українських суден та моряків на Азові.

Про це сказав президент Туреччини Реджеп Ердоган в аеропорту перед відльотом на саміт G-20, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

Він зазначив, що мав розмову з президентом Росії Володимиром Путіним щодо вирішення конфлікту в Азовському морі. "Під час бесіди з Путіним проблема інциденту в Керченській протоці обговорювалася. У тому числі обговорювалося і питання про нашу роль як посередника", – заявив Ердоган.

Також, турецький президент додав, що обговорення проблеми планують продовжити на зустрічі під час саміту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...