Конгрес прийняв рішення: Україна отримає військову допомогу в 2018 році. Однак є одна суттєва вимога

Комітети сенату і палати представників США погодили виділення 350 мільйонів доларів на надання Україні військової допомоги в 2018 фінансовому році.

Сенат США

"Закон дозволяє виділення $ 350 млн для надання Україні допомоги в області безпеки, включаючи оборонну летальну допомогу", - написано в документі, опублікованому на сайті комітету сенату США, передають Патріоти України.

Одночасно, половина цієї суми не буде виділена поки глава Пентагону "не підтвердить, що Україна вжила значних заходів для реалізації інституційної реформи у сфері оборони".

Також, для "протистояння російській агресії", США виділять 4,6 мільярда доларів на підтримку позицій НАТО в Європі і 100 мільйонів на зміцнення захисту країн Балтики.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...